Инструкции за употреба на Дипетан

ДИПЕТАН се добавя директно към горивото в резервоара винаги в съотношение 1:200. Един литър препарат е достатъчен за 200 литра гориво. Бутилката от 1 литър е разграфена така, че количеството на една графа обработва 10 литра гориво от всеки вид (Бензин, Дизел, Керосин). Няма опасност от предозиране, но трябва да се постави необходимото достатъчно количество.

Първа стъпка: При възможност е желателно да се извърши измерване на изгорелите газове, преди сипване на Дипетан в резервоара.

Втора стъпка: Налейте необходимото количество Дипетан директно в резервоара – бутилката е специално предназначена за лесно наливане. Не се изисква разбъркване – Дипетан се смесва сам с горивото.

Трета стъпка: Необходима е интензивна работа на двигателя  поне за 15 минути, след като Дипетан е сипан вече в резервоара.

Карайте 3 до 5 дни с Дипетан в резервоара. Ако се наложи да се зареди гориво през тези дни, е необходимо да се добави и съответното количество Дипетан за зареденото ново количество гориво.

Дипетан ще доведе до изгаряне на сажди и други вътрешни отлагания от двигателя ви чрез пълния процес на изгаряне, създаден от нашата технология за гориво. След това направете отново измерване на изгорелите газове, с Дипетан в горивото.

Общите дългосрочни ползи от употребата на Дипетан са прости:

Употребата на Дипетан ще намали емисиите на автомобила ви, ще подобри разхода на гориво. Ще получите по-добро изгаряне на гориво,
което ще доведе до по-малко износване на двигателя. Това ще ви спести още повече пари в дългосрочен план. Освен това ще получите по-малко отлагания в горивната камера в скъпи части като DPF филтър и EGR клапан – когато те са блокирани, ремонтът може да струва много скъпо.

Бъдете проактивни и използвайте Дипетан във вашия автомобил днес.